Saaristohotelli Vaihela

Hotelli


Hotellimme on avoinna kesäisin.
Ryhmiä palvelemme tilauksesta ympäri vuoden.
Ota yhteyttä Vaihelan varausnumeroon +358 40 7377 240 tai sähköpostitse hotelli@vaihela.fi

Hotelli

Vuonna 2002 valmistunut hotellimme ottaa riemulla vastaan kaikki vieraansa, myös lemmikit! Saaristohotellissamme on 11 siistiä, kahden hengen huonetta, joiden kaikkien varusteluun kuuluvat taulu-tv, minijääkaappi, parveke/patio, oma wc- ja suihkutila, shampoo- ja hoitoaineet sekä hiustenkuivain. Jokainen huone on väritykseltään erilainen ja yksilöllisesti sisustettu. Parvekkeellisten huoneiden näkymät avautuvat piha-alueelle sekä merelle päin, patiollisen huoneen asukkaana nautit metsämaisemista. Vaihelan kaikki sisätilat ovat savuttomia, tupakointi sallittu huoneiden parvekkeilla sekä patioilla. Ravintolan sekä hotellin yleiset tilat, kuten ala-aula sekä yleiset terassitilat kuuluvat anniskelualueeseen, joten omien alkoholijuomien nauttiminen ko. alueilla on kielletty.

Kahden hengen huoneen hinta on 135€/yö, sisältää aamiaisen. Suurempiin huoneisiin on mahdollisuus saada lisävuode 35€/yö, sisältäen aamiaisen. Lemmikki yöpyy meillä 10€/yö.

 

Aittamajoitus

Sinulla on mahdollisuus yöpyä myös pelkistetyssä aittarakennus Onnelassa aivan hotellin vieressä. Aittahuoneita on yhteensä 4, joissa jokaisessa on 120 cm leveä sänky. Wc sijaitsee ravintolan yhteydessä. Huoneeseen mahtuu 1–2 henkeä.
Huonehinta: 90€/yö, sisältää aamiaisen hotellin aulassa.
Huom! Varaukset vain puhelimitse: 040 7377 240.

 

Hotelliaamiainen

Päivän ensimmäistä ateriaa nautitaan hotellin aulassa klo 09:00 – 11:00 tai sopimuksen mukaan. Runsas aamiainen sisältyy sekä hotelli- että aittamajoituksen hintaan. Aamiainen muille kuin hotellin asukkaille on 15€/aikuinen, 7,5€/lapsi 3-10v.
Muistathan, että erillinen aamupala on varattava ennakkoon viimeistään edellisenä iltana klo 21:00 mennessä.

 

Mitä matkaajan on hyvä huomioida

Vaihela sijaitsee Velkuanmaan saaressa, joka sijaitsee noin 50 km päässä Turusta Naantaliin ja sieltä Merimaskuun päin. Matkan varrella pääset nauttimaan kahdesta n. 5 minuutin maksuttomasta lossimatkasta.  Turusta tultaessa matka-aikaa on hyvä varata n. 1,5h Velkuanmaa on n. 30 hengen asuttama saari, jossa ei Saaristohotelli Vaihelan lisäksi juuri muita palveluita ole. Lähin kauppa ja apteekin piste löytyvät mantereen puolelta, Teersalosta

 

Pyydä tarjous