Saaristohotelli Vaihela

Hotelli


Saaristohotelli Vaihelan kesäkausi on avattu 10.6.2022. Lämpimästi tervetuloa!

Hotelli

Vuonna 2002 valmistunut hotellimme ottaa riemulla vastaan kaikki vieraansa, myös lemmikit! Saaristohotellissamme on 11 siistiä, kahden hengen huonetta, joiden kaikkien varusteluun kuuluvat taulu-tv, minijääkaappi, parveke/patio, oma wc- ja suihkutila, shampoo- ja hoitoaineet sekä hiustenkuivain. Jokainen huone on väritykseltään erilainen ja yksilöllisesti sisustettu. Parvekkeellisten huoneiden näkymät avautuvat piha-alueelle sekä merelle päin, patiollisen huoneen asukkaana nautit metsämaisemista.

Vaihelan kaikki sisätilat ovat savuttomia, tupakointi on sallittu huoneiden parvekkeilla sekä patioilla. Ravintolan sekä hotellin yleiset tilat, kuten ala-aula sekä yleiset terassitilat kuuluvat anniskelualueeseen, joten omien alkoholijuomien nauttiminen ko. alueilla on kielletty.

Kesä 2022

Kahden hengen huoneen hinta on 145 €/yö, sisältää aamiaisen.
Suurimpiin huoneisiin on mahdollisuus saada lisävuode hintaan 35 €/yö, sisältää aamiaisen.
Koira tai kissa majoittuu omistajansa kanssa hintaan 25 €/yö.

Varaa Booking.comista.

Aittamajoitus

Sinulla on mahdollisuus yöpyä myös pelkistetyssä aittarakennus Onnelassa aivan hotellin vieressä. Aittahuoneita on yhteensä 4, joissa jokaisessa on 120 cm leveä sänky. Wc sijaitsee ravintolan yhteydessä. Huoneeseen mahtuu 1–2 henkeä.

Kesä 2022

Huonehinta on 95 €/yö, sisältää aamiaisen hotellin aulassa.

Varaa Booking.comista.

Premium-majoitus

Voit myös varata Vaihelan upean 150-vuotiaan päärakennuksen vain oman seurueesi yksityiskäyttöön. Premium-majoituksen tiloihin kuuluu 3 makuuhuonetta (max. 6 henkilöä), tupa, sali ja sauna.

Kesä 2022

Premium-majoituksen hinta on 1000 €/yö, sisältää aamiaisen.

Tiedustelut sähköpostitse hotelli@vaihela.fi.

Hotelliaamiainen

Päivän ensimmäinen ateria nautitaan hotellin aulassa klo 09:00–11:00 tai sopimuksen mukaan. Runsas aamiainen sisältyy sekä hotelli- että aittamajoituksen hintaan.

Kesä 2022

Aamiaisen hinta muille kuin hotellin asukkaille on 15 €/aikuinen ja 7,5 €/3–10-vuotias lapsi.
Muistathan, että erillinen aamupala on varattava ennakkoon viimeistään edellisenä iltana klo 21:00 mennessä.

Mitä matkaajan on hyvä huomioida

Vaihela sijaitsee Velkuanmaan saaressa, joka sijaitsee noin 50 km päässä Turusta Naantaliin ja sieltä Merimaskuun päin. Matkan varrella pääset nauttimaan kahdesta n. 5 minuutin maksuttomasta lossimatkasta. Turusta tultaessa matka-aikaa on hyvä varata n. 1,5 h.

Velkuanmaa on n. 30 hengen asuttama saari, jossa ei Saaristohotelli Vaihelan lisäksi juuri muita palveluita ole. Lähin kauppa ja apteekin piste löytyvät mantereen puolelta Teersalosta.

Ryhmät

Palvelemme ryhmiä sesongin ulkopuolella sopimuksen mukaan. Tiedustelut sähköpostitse hotelli@vaihela.fi tai täyttämällä ja lähettämällä sivun lopussa oleva lomake.

Pyydä tarjous ryhmälle