Vaihelan Ravintola

Juhlat


Idyllinen juhlatilamme sopii kaiken kokoisiin tilaisuuksiin. Olipa kyseessä syntymäpäivät ystävien kesken, suuret sukujuhlat, valmistujaiset, häät tai rippijuhlat, meillä juhlasi saavat arvoisensa paikan kauniissa saaristomaisemissa. Puitteemme mahdollistavat tilaisuuksien järjestämisen omassa rauhassa ja vuoden ympäri, usein ilman muita seurueita. Juhlat räätälöidään toivedesi mukaisesti ja me huolehdimme käytännön toteutuksesta niin, että juhlista jää paljon onnellisia muistoja.

Järjestetään toiveidesi mukaiset juhlat

Tilamme on omiaan onnistuneiden juhlien järjestämiseen. Ravintolamme sekä viinikellarimme on juhlanjärjestäjien käytössä. Keittiössämme suosimme lähi- ja luomuruokaa sekä saariston herkullisia makuja. Juhlien ohjelma räätälöidään toiveiden mukaiseksi. Kaunis luonto ja meri tarjoavat paljon hienoja mahdollisuuksia. Juhlavieraat majoittaa Vaihelan 11 huoneen hotelli aivan ravintolan vieressä. Mahdollisuus myös lisämajoitukseen sopimuksesta.

Juhlapaikalle pääsee autolla lossin avulla ja meriteitse tulevat ottaa vastaan oma vierasvenesatamamme. Tilalla juhlii mukavasti 100 rakkaintasi. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoiset juhlat!