Vaihelan monipuoliset kokouspaketit


Vaihela tarjoaa monipuoliset kokouspaketit yrityksen koosta riippumatta. Kokouksiin voidaan yhdistää muita Vaihelan tarjoamia elämyksiä.

Kokouspaketit räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti

Kun etsit kokouksellesi paikkaa, Vaihelan yksilölliset kokoustilat Turun saaristossa ovat loistava valinta – tarjoamme  kokoustilat useasta vaihtoehdosta, muutaman hengen neuvotteluhuoneista upeaan Juhlasaliin. Lisäksi ystävällinen palvelu, toimiva kokoustekniikka, maukkaat kokoustarjoilut sekä viihtyisät majoituspalvelut kauempaa saapuville lisäävät Vaihelan houkuttelevuutta valittaessa kokoustilaa. Kaikkiin kokoustilojen varusteluihin kuuluvat valkokangas, projektori, internet-yhteys, fläppitaulu sekä muistiinpanovälineet.

Aula, 2-20 hlö

Hotellin aula tarjoaa valoisan ja viihtyisän kokoustilan pienelle ryhmälle tai jopa 20 hengelle. Varusteluihin kuuluvat mm. iso smart-tv, wifi-yhteys, kiinteä valkokangas sekä projektori. Käytössänne ovat myös fläppitaulu ja muistiinpanovälineet tarvittaessa.

Korkki, 2-50 hlö

Ravintola Korkin kaunis ja tunnelmallinen sali muuntautuu avaraksi kokoustilaksi, jossa kokoustaminen onnistuu vaikkapa takkatulen loimutessa. Korkki on ihanteellinen tila suuremmallekin porukalle ja se palvelee vaivatta jopa 50 hengen ryhmiä.

Päärakennuksen Sali, 2-20 hlö

Saaristohotelli Vaihelan vanhimmassa rakennuksessa pidetään kokouksia tänäkin päivänä! 1860-luvulla valmistuneen päätalon Sali on kustavilaishenkeen sisustettu, avara tila, joka tarjoaa erilaisen kokouselämyksen jopa 20 hengelle.